sábado, 17 de diciembre de 2011

RETALLADES EN SANITAT I MANIFESTACIÓ 18D


A
ctualment, tenim al govern de Catalunya un autèntic lobby de les asseguradores i mútues privades. L'actual conseller de salut, Boi Ruiz, abans d'estar al capdavant de la conselleria, tenia una dilatada experiència com a representant de la "Unió Catalana d'Hospitals", és a dir, la patronal d'hospitals privats. Doncs bé, aquest és el senyor que està al capdavant de la sanitat pública a Catalunya, un autèntic talp de la privatització, amb un objectiu principal: liquidar el sistema públic i universal a Catalunya.

Si deixem que això passi, serà acabar amb un model d'estat social del que no podem renunciar. Els pilars del benestar social, és a dir, sanitat pública, educació pública i pensions públiques, han de quedar indelebles en l'imaginari col·lectiu de la ciutadania i no deixar que això caigui en l'oblit, que sigui cosa d'uns altres temps. Ara, enmig d'aquesta crisi econòmica, social i sistèmica, reivindicar el concepte públic i social, és més important que mai.

Per tant, el proper 18 de desembre, Esquerra Unida i Alternativa de Sant Vicenç dels Horts estarà on li toca estar, al carrer, a les places, amb l'acció ciutadana i pacífica per reivindicar el que ens pertany.

Sabem que hi ha maneres diferents de fer polítiques públiques i ho volem reivindicar. Així que estarem recolzant les reivindicacions polítiques, socials i ciutadanes que estan en contra d'aquest model de sanitat retallada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario